Halloweentocht Zottegem 31/10/2014

Vrijdagavond na mijn werk, samen met Gina nog naar Zottegem gereden. Hier namen we deel aan de Halloweentocht, ingericht door de Wandelclub Egmont Zottegem. Vanuit de startzaal aan de Bevegemse vijvers trokken we ons rond 18u45 op gang voor een wandeling van een goeie 7 kilometer. Een wandelpad heerlijk versierd met verlichte pompoenen stuurde ons naar het Station van Zottegem. De doorsteek door het centrum was wat gewijzigd bij vorig jaar. We hielden even halt bij een mooi versierd huis, waar de heksen zelfs de glijbaan hadden ingepalmd. Door een parkje bereikten we de eerste rustplaats bij ’t Kasteeltje. We pauzeerden even en genoten van een frisdrankje die ons werd aangeboden.

Na de controle trokken we even door het centrum. We werden onder de spoorweg gestuurd en kregen heerlijke wandelpaden langs een beekje voor de voeten. Ook hier bleef het parcours versierd met verlichte pompoenen. We namen een rustpauze op de terras van een caféetje langs de beek. Het was er goed vertoeven met deze hoge temperaturen voor de maand november. Na onze stop bleven we het wandelpad volgen tot bij de Colruyt. Hier nam een licht klimmende grote weg ons op sleeptouw naar de controle in het college.

Na de controle trokken we naar het stadspark. Heerlijke wandelwegen stuurde ons door dit park. De vijver was feeeriek verlicht met kaarsjes. De wandelclub trakteerde ons op een halloweendrankje. Bij het verlaten van het park stond we zo goed als direct terug in de startzaal na een meer dan geslaagde Halloweentocht.

SDC10372.JPG

SDC10373.JPG

SDC10374.JPG

SDC10375.JPG

SDC10376.JPG

SDC10377.JPG

SDC10378.JPG